Ziua Educaţiei

septembrie 28, 2015 în GÂNDURI de Alex

L-am văzut şi mi-a plăcut. M-a îngrijorat că e online de 3 ani şi a ajuns la mine abia azi. Aşa că pun umărul să meargă mai departe. Mai ales că tocmai am aflat o veste proastă. Unii, ăia care ne vor proşti, au ales să sărbătorească Ziua Educaţiei de pe 5 octombrie cu o zi liberă 🙁

M-am regăsit parţial în el. Nu, nu simt că am eşuat. Simt că sunt încă acolo. Că dau tot ce pot pentru a lăsa lumea asta mai bună decât am primit-o. Simt că voi putea din ce în ce mai mult şi voi da din ce în ce mai mult. Dragi destinatari ai acestei scrisori, nu vă alarmaţi. Eu şi mulţi alţii ca mine încă nu am depus armele şi nu lăsăm totul pe umerii voştri. Împingem în grămadă cu toate puterile pentru a vă câştiga cât mai mult timp pentru educaţie, căci credem că asta este calea spre mai bine. Împingem pentru a elibera un drum pe care ştim că îl vom termina doar prin voi şi astfel ne mai permitem să dăm sfaturi ca acesta. Luaţi ce e valoros din ele, iertaţi-ne cutezanţa de a le da şi alegeţi viitorul pe care îl veţi lăsa moştenire copiilor voştri.

Alegeţi să folosiţi Ziua Educaţiei pentru educaţie. Cum ar fi ca pe 5 octombrie copiii să fie la şcoală cerându-şi dreptul la educaţie?! Absurd? Atunci cum ar fi să petreacă toţi citind 30 de minute în acelaşi timp în aceeaşi zi? Absurd?

Semnat
Un Flămânzilă în general şi
Uneori un Harap Alb.

Ți-a plăcut? Spune și altora: