Close
Skip to content

Despre 100 de locuri din Bucuresti

100 de locuri inspirate din Bucuresti care te aşteaptă să le descoperi

Bucuresti
Bucuresti

Bucuresti, înger şi demon pentru locuitori şi o destinaţie cu atracţie redusă pentru turişti, fie ei români sau străini. Ce-i de făcut? Probabil multe, dar contribuţia mea este aceasta.

Aleg să văd partea bună a oraşului, să descopăr locuri din Bucuresti care îmi oferă experienţe valoroase de câte ori le vizitez. Le invit să facă parte din cele 100 de locuri şi te invit şi pe tine să le descoperi cu inima la fel de deschisă.

Apoi ne strângem tot mai mulţi din cei care descoperim frumuseţea oraşului şi ajungem să-l iubim suficient de mult încât să povestim mai departe. Cei care vor auzi poveştile noastre frumoase îşi vor dori să vină să-l viziteze. Cu ce ne ajută asta? Pragmatic şi simplist, cu banii pe care turiştii îi vor aduce în oraş, bani cu care ne vom alimenta proiectele mici şi mari şi cu care vom rezolva problemele pe care oraşul le are. Ideatic, vom contribui la devenirea comunităţii noastre, lăsând-o copiilor noştri puţin mai bună decât am primit-o noi.

Aşadar eu încep aici. Vreau să îţi ofer 100 motive pentru care să iubeşti oraşul Bucuresti.

Iar tu poţi începe descoperind poveştile locurilor, bucurându-te de galeriile de fotografii şi cel mai important mergând să le vizitezi. Ai la îndemână o harta pe care sunt toate locurile de pe site.
Cea mai importantă este contribuţia ta. Scrie-mi despre locurile care îţi sunt dragi iar după ce vitezi locurile hai pe pagina comunităţii de pe Facebook să împărtăşeşti experienţele tale pentru a-i inspira şi pe alţii.

Bomboana de pe tort este pagina în care găseşti recomandări despre evenimentele care se petrec în weekend în locurile aflate deja pe site. Sunt locuri extrem de vii, foarte bine asortate ritmului vieţii din Bucuresti, pe care eu le urmăresc cu mare atenţie pentru a-mi găsi inspiraţie pentru weekend. Iar cele mai promiţătoare evenimente le recomand cu drag în această secţiune.

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress