Close
Skip to content

2 Comments

 1. Alex
  17/05/2018 @ 15:57

  Ai mare dreptate. Anul in care am scris articolul a fost ultimul in care s-a pastrat regula vizitelor bi-anuale. Apoi am tot sunat la biroul lor de presa si am primit tot felul de explicatii cu privire la motivele pentru care nu se mai organizeaza vizite. Singura care mi s-a parut reala este starea dramatica in care se afla structura cladirii, explcatie pe care am primit-o ultima data, altaturi de informatia ca, cel mai probabil, nu se vor mai organiza prea curand vizite aici. Intr-adevar, mare pacat.

  Reply

 2. Un român nemulțumit
  17/05/2018 @ 13:30

  Chestia cu „deschis de două ori pe an” este o mare minciună. Am fost pe data de 17 mai 2018, de Înălțare și Ziua Eroilor și surpriză! Nu s-a putut vizita! Ba mai mult de Ziua Armatei nu mai este deschis de loc.
  Am aflat de un personal de la pază că fuse un fel de „ziua porților deschise” dar pe 12 Mai. Unde această dată nu are nici o treabă nici cu Ziua Eroilor nici cu Ziua Armatei. Și tot de la ei am a aflat că nu se mai deschide de Ziua Armatei și că trebuie să sun la ei cu două săptămâni înainte de Înălțare ca să aflu dacă se poate vizita.
  Este păcat, mare păcat, deoarece este un obiectiv al nostru, al românilor și uitați câte bețe în roate ni se pun când vrem să vizităm un obiectiv.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress