Zece La Rece: O petrecere accesibilă într-o locație cu ștaif

septembrie 25, 2018 în Evenimente de Alex

La doar câteva luni după duminica însorită când au reușit să aducă împreună 6000 de persoane în curtea Muzeului Enescu pentru o amiază de socializare, muzică și alte plăceri epicureice, străinii agramați de la Zece La Rece revin cu un nou episod din seria petrecerilor de zi care îi recomandă, duminică pe 30 septembrie.

Ca întotdeauna, și acum vom avea parte de mâncare și băuturi furnizate de producători locali. De această dată, locația evenimentului este curtea Palatului Ghica Victoriei. Ce diferențiază petrecerea de oricare alta organizată în trecut de străinii de la Zece La Rece este ambiția acestora de a menține prețurile cât mai jos cu putință.

„Suntem de acord cu faptul că calitatea se plătește, dar uneori este o frână puternic pentru mulți oameni. Din cauza asta, ei pierd ocazia să descopere gusturi unice și preparate cu personalitate făcute de români. Făcând produsele locale accesibile și popular, avem o adevărată oportunitate de a face din ce în ce mai mulți să înceapă să consideră mâncarea și băutura o plăcere și nu doar ca o comoditate”, spune Gabriel Morin, unul dintre cofondatorii Zece La Rece.

Evenimentul se dorește a fi în principal unul de socializare, dar totodată și un mod relaxant de a încheia săptămâna. Agenda petrecerii include un performance live susținut de Heion, unul dintre artiștii invitați la ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle, unde a cântat alături de Opera Ungară din Cluj. Pe tot parcursul zilei, atmosfera va fi întreținută de mixurile celor de la That Couch Funk Collective.

Mai multe detalii despre eveniment, pe Facebook, iar despre Zece La Rece pe pagina lor oficială de Facebook.

Ți-a plăcut? Spune și altora: