Idei pentru Weekend 24-25 Decembrie

decembrie 21, 2016 în Evenimente de Alex

De când am început Ideile pentru Weekend e prima dată când sfârşitul de săptămână se suprapune peste un eveniment atât de important precum Crăciunul. Prin urmare descoperim împreună ce se întâmplă într-un weekend special. Pe scurt mai nimic şi în acelaşi timp foarte multe.

Oraşul e plin ochi de petreceri care ni-l promit pe Moş Crăciun. Toate barurile, cluburile, restarantele, pub-urile şi altele din categorie ne îmbie cu atmosferă de sărbători crăciuneşti şi ne garantează că Moş Crăciun va vizita fiecare locaţie. Sunt atât de multe astfel de propuneri, încât mă îngrijorează posibilitatea ca Moşu’ să nu mai ajungă pe la cei care îl aşteaptă acasă.

Imaginează-ţi ce înseamnă pentru un bătrân cu o vârstă venerabilă, să treacă pe la 30 de petreceri unde este aşteptat în calitate de invitat special. O mulţime de oameni, de îmbrăţişări, pupături, glume. Măcar un pahar ciocnit în fiecare loc, poate două, pentru că la cât de roşu e în obraji mereu, cred că îi cam place să tragă la măsea. Un fursec, o macaroană, o prăjiturică şi apoi un digestiv… Când să mai ajungă bătrânu’ la brazii din casele pregătite de sărbătoare!?

Îmi rămâne doar speranţa că se pricepe să planifice şi să delege, că anticipează toate complicaţiile astea şi are o strategie de criză mereu la îndemână, astfel incât, până la urmă, să ducă treaba la bun sfârşit.

În afara petrecerilor de care ziceam mai sus, lipsesc obişnuitele evenimente din centrul satului. Singurele opţiuni sunt un remember al Cenaclului Flacăra care are loc în Parcul Sebastian sâmbătă de la ora 18.00 şi Târgul de Crăciun de la Piaţa Constituţiei. Despre acesta din urmă poţi citi mai multe detalii sau dacă ai chef să-i faci o vizită virtuală găseşti mai jos un video pe care l-am filmat zilele trecute când am fost să-l vizitez. Sâmbătă seara, pe scena din faţa Palatului Parlamentului vor concerta Nicu Alifantis & Zan.

În rest ne descurcăm singuri, care pe unde putem. Nu-mi fac griji, sigur facem faţă provocărilor, aşa că îmi rămâne doar să îţi doresc un Weekend de Crăciun Fericit!

Ți-a plăcut? Spune și altora: