Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ziua Portilor Deschise la MamaPan

20/01/2018 orele: 11:00 - 15:00

MamaPan – Brutăria cu maia vă invită sâmbătă, 20 ianuarie 2018, între orele 11:00 – 15:00 la Ziua Porților Deschise!

Pentru că știm că sunteți interesați de alimentația sănătoasă, avem o surpriză în cadrul acestei ediții! Cristina Draghici – nutritionist – consilieră în nutriție și veganism ni se va alătura între orele 11.30 și 12.00 pentru o sesiune de gătit sănătos, alături de Microgreens Romania. Cristina ne va pregăti o rețetă de pate de mazăre și condimente ce va fi însoțită de microplante și pâine cu maia naturală.

De la ora 12.30 până la ora 14.00 copiii vor putea participa la atelierele de modelat aluatul cu maia și veți putea vizita brutăria.
Pe tot parcursul evenimentului avem stand cu produse cu maia proaspăt scoase din cuptor. Pâinea caldă cu maia iese la ora 11.00!

Vă așteptăm cu drag!
———————————————————————-
• Cristina Drăghici este consilieră nutriționistă, îndrăgostită de starea de bine. Susține alimentația ca formă de prevenție, gătește o mulțime de rețete vegetariene și vegane, practică Yoga și oferă consultații celor care doresc să urmeze o dietă sănătoasă. Pe Cristina o găsiți pe site-ul ei: http://cristinadraghici.ro și pe Facebook la: https://www.facebook.com/letstalknutritionoficial/ .

• Microgreens este primul producător local de microplante din România. Acestea sunt folosite în nutriția sănătoasă și în gastronomie. Microplantele și florile comestibile sunt prezente deja în restaurantele de top și în bucătăriile celor ce vor să mănânce sănătos. În țara noastră tot mai mulți nutriționiști includ microplantele în dietele lor și în curele Detox. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor: https://microgreens.ro/ si pe Facebook la: https://www.facebook.com/MicrogreensRomania/ .

• Pentru a vedea cum se desfășoară atelierele de modelat aluatul pentru copii la MamaPan: https://www.facebook.com/MamaPanBrutariaCuMaia/videos/748054022036113/ .

• MamaPan este brutăria cu maia care aduce în comunitate produse sănătoase, hrănitoare și gustoase, crescute cu maia, fără drojdie comercială. În realizarea produselor MamaPan nu folosim niciun fel de adaosuri chimice și nici amelioratori.

• Brutăria MamaPan este un proiect de economie socială. Persoanele care lucrează aici sunt mame singure sau care au mai mult de trei copii în întreținere și se află în situații dificile de viață.
———————————————————————-
Brutăria MamaPan se află pe Str. Drumețului, nr.2A, sector 3, lângă Auchan Vitan.

Pentru detalii legate de eveniment nu ezitați să ne contactați la contact@mamapan.ro sau la tel: 0723 221 196.

Detalii

Data:
20/01/2018
Timp:
11:00 - 15:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

MamaPan – Brutaria cu maia
Strada Drumetului nr. 2A, sector 3
Bucharest, RO
+ Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress