Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Vernisajul oamenilor buni – eveniment caritabil MagiCAMP

13/11/2018 orele: 17:00 - 20:00

Fiecare act de caritate este, de fapt, un gest de dăruire necondiționată. Vino pe 13 noiembrie, ora 19:00, la Elite Art Gallery să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Bunătății cu un eveniment plin de emoție.

Noi în MagiCAMP credem într-o dinamică pe cât de simplă, pe atât de frumoasă: când oferi din suflet, primești cum nici nu îți poți imagina. Copiii din taberele de peste vară ne-au învățat această lecție valoroasă cu fiecare zâmbet și îmbrățișare ivite din cele mai mici lucruri. Credem cu tărie că prin joacă la greu putem reda măcar o părticică din copilărie micuților care își petrec zile în șir între pereții de spital.

Acest eveniment este pentru ei. Am îmbinat valorile din tabăra MagiCAMP, precum empatie, libertate, bucurie cu sensibilitatea pe care o are arta. ”Vernisajul oamenilor buni” adună lucrări ale unor artiști plastici care au ales să își doneze operele pentru micuții noștri luptători.

Expoziția va cuprinde peste 30 de tablouri pe care le puteți admira și chiar achiziționa. Și pentru că avem mulți prieteni artiști care ne sunt aproape, vom organiza și o tombolă cu multe daruri de suflet pentru cei mai norocoși participanți.

Pianistul Ștefan Lovin ne va încânta cu un repertoriu de muzică clasică și jazz.

Prin acest vernisaj ne dorim să strângem fonduri astfel încât cât mai mulți copiii cu afecțiuni oncologice, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag să se poată bucura vara viitoare de clipe pline de fericire. Participarea la eveniment presupune o donație sugerată de 80 lei.

Vă așteptăm!

Mulțumim mult artiștilor parteneri: Ioana Nicoară, Maria Bana, Schiwago Ecaterina Elena, Magda Morozan, Ana Maria Panaitescu, Constantin Marincea, Ana Cristina Grigoriu, Catalin Munteanu,Oana Paul, Flora Raducan, Victoria Dutu, Tudor Francu, Niculina Dobre, Madalina Dorofte, Alice Hartescu, Mihaela Mihalache, Alex Cuibus, Carmen Tanasescu, Sarbu Elena, Victoria Ivanov.

Mulțumim mult tuturor celor care fac posibil acest eveniment: Elite Art Gallery, Cofetaria Claus, Crama Jelna, Asociatia Berarii Romaniei, Tie me Up, Marie Nouvelle, Mona Vulpoiu, Veronica Soare, LCA, Alina Carp, Maria’s Ladybugs

https://www.facebook.com/events/497278964126004/

Detalii

Data:
13/11/2018
Timp:
17:00 - 20:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/497278964126004/

Loc de întâlnire

EliteArt Galerie
EliteArt Galerie + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress