Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

NEXT: educatia viitorului cu Ana Predescu si Ana-Maria Guță

10/06/2019 orele: 17:00 - 18:00

„Educaţia este cea mai puternică armă care poate schimba lumea”. Pornind de la cuvintele leaderului Nelson Mandela, a apărut #NEXT, unul dintre cel mai noi formate marca BiziLive TV, o emisiune despre antreprenorii care schimbă lumea prin educație.
Lecţia pe care cu toţii merită să o conștientizăm este aceea că nu există investiţie mai importantă pentru societate decât investiţia în educația oamenilor.

Salut, sunt Silvia Floarea și sunt antreprenor social în educație în cadrul Learnity – o comunitate de învățare alternativă pentru adolescenți. Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității București. Ulterior mi-am completat studiile la Universitatea Alternativă București, unde timp de 3 ani mi-am dezvoltat competențe din aria ”Management și dezvoltarea organizațiilor” și ”Educație Alternativă.”
Prin această emisiune îmi propun să găsim împreună cât mai multe perspective sănătoase asupra educației, folosindu-ne de exemple de bune practici de la oamenii care îndrăznesc să facă lucrurile mai bine. Am ales să susțin această emisiune pentru că e important să vorbim constructiv despre educație și să putem conștientiza soluțiile pe care le avem la dispoziție fie că ne dorim schimbări sistemice sau individuale. Așa că vă propun să ne provocăm ”pălăria” de elev, părinte, educator sau minister și să vorbim despre educație atât la nivel macro cât și la firul ierbii, astfel încât fiecare dintre noi să aibă măcar o idee despre cum poate să contribuie la o educație de mai mare calitate.

Ana Predescu este eleva in clasa a 11-a in ICHB si membra in comunitatea Learnity de 2 ani.

Ana-Maria Guță este eleva in clasa a 10-a in Lazar si membru in comunitatea Learnity de 6 luni.

Vom discuta cu 2 adolescente despre nevoile liceenilor in general de la scoala la care merg aproximativ 8 ore/zi. Care sunt problemele pe care le resimt dar si oportunitatile pe care le au la scoala? Cum ”arata” profii misto pe care ii apreciaza? Ce ar putea face elevii mai bine pentru ca procesul de invatare de la scoala sa fie mai valoros? Ce imbunatatiri realiste ar aduce sistemului de invatamant?

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania.

https://www.facebook.com/events/2317265578316215/

Detalii

Data:
10/06/2019
Timp:
17:00 - 18:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2317265578316215/

Loc de întâlnire

BiziLive TV
BiziLive TV + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress