Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Madalina Petre acoustic guitar fusion | Taupe

06/04/2019 orele: 16:00 - 19:00

🎸 Madalina Petre Ioana guitar concerto & Wine tasting
📆 Sâmbătă 6 Aprilie
🕙 Open doors: 19:00

Pentru seara de sâmbătă, 6 aprilie, vă propunem o călătorie muzicală împreună cu vocea și chitara Mădălinei Petre.

Având o vastă experiență scenică și un repertoriu variat, artista a ales ca pentru această întâlnire să vă prezinte spre audiție aranjamentele instrumental-vocale ale celor mai cunoscute standarde de jazz și lucrări de bossa nova „My baby just cares for me”, „One note Samba” sau „Stella by starlight”, dar și a câtorva celebre teme românești precum: „Iubirea noastră nu are apus” sau „Octombrie”.

E lesne de înțeles că spiritul improvizatoric ne va învălui pe tot parcursul serii, dar elementul cel mai plăcut în acest context muzical îl reprezintă sonoritatea clasică în care artista îmbracă aceste lucrări.

Free Entrance!
☎️Rezervări la 0726 126 878
📍Bulevardul Magheru, nr. 5-7, Bucuresti

Mădălina Petre Ioana studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti și ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum: Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu,
Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop, Emil Bizga. A participat la numeroase festivaluri de profil din care mentionam: IconArt – Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz – Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu – Braila; Festivalul Internațional de Chitară Clasică Târgu Mureș Harmoniacordis.

https://www.facebook.com/events/2098713060193923/

Detalii

Data:
06/04/2019
Timp:
16:00 - 19:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2098713060193923/

Loc de întâlnire

Taupe Bistro Caffe
Taupe Bistro Caffe + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress