Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Directorul de Teatru

17/03/2018 orele: 10:00 - 11:00

Povestea hazlie a două cântărețe de operă care își dispută supremația în timpul unei audiții pentru teatrul de operă de la Salzburg.

Opera originală, așa cum a fost compusă de Mozart, este foarte scurtă, însă regizorul Cristian Mihăilescu a venit cu o serie de completări ingenioase, care vor prelungi bucuria spectatorilor. Personajul central este un impresar, “Der Schauspieldirektor”, care, asistat de Buffo – cântărețul comic, organizează audiții pentru alcătuirea unei trupe de operă. Surpriza este că la audiții se prezintă și alte personaje extrem de cunoscute din opere celebre ale lui Mozart.

Fondul optimist al muzicii mozartiene l-a făcut pe Diderot să afirme: ”Ca să scrii despre Mozart ar trebui să-ţi moi pana în curcubeu”, iar pe pianistul Anton Rubinstein să exclame: ”Lumină, în muzică, numele tău este Mozart.”

Bogată în conţinut şi semnificaţii, muzica lui Mozart rămâne mereu simplă şi accesibilă, ceea ce îi asigură o popularitate nedezminţită până azi. De aceea George Enescu declara: “Dacă cereţi unui profan să vă citeze pe cel mai mare muzician al lumii, el vă va răspunde în mod sigur: Mozart, Mozart este legendar.”

Gen: Opera | Vârsta recomandată: +7 ani | Salonul Mozart
Bilet: 20 de lei

Durata spectacolului: 60 de minute

Detalii

Data:
17/03/2018
Timp:
10:00 - 11:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.bilete.ro/directorul-de-teatru/

Loc de întâlnire

Opera Comica pentru Copii
Calea Giulesti, Nr. 16 , Sector 6
Bucharest, 060276 RO
+ Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress