Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de Nai si Chitara

21/01/2018 orele: 19:30 - 20:15

Duminica 21 ianuarie, Madalina Luca si Radu Valcu va invita sa luati parte la o poveste….o poveste muzicala. O poveste spusa in 45 de minute, de un nai si o chitara, menita sa-si faca loc in inima fiecaruia dintre dumneavoastra.

Piese din repertoriul lui Ennio Morricone, Astor Piazzolla, Egberto Gismonti si Miroslav Tadic vor da contur si viata povestii muzicale, iar Catedrala Sfantul Iosif va crea un cadru si o atmosfera prielnice meditatiei.

Si care e momentul cel mai prielnic pentru a spune povesti daca nu la ceas de seara? La ora 19:30, noi vom fi acolo si vom incepe sa depanam firul povestii …povestea unui nai si a unei chitare.

Madalina Luca a inceput studiul naiului la varsta de 9 ani si jumatate, a absolvit Liceul de Arta “Victor Brauner” din Piatra Neamt si studiile de licenta si master ale Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.
Pana la varsta de 25 de ani , a fost laureata a mai multor festivaluri nationale si nu numai, a colaborat cu diverse orchestre de folclor atat in calitate de membru cat si solist instrumentist,
a fost semifinalista a primei editii a emisiunii Romanii au talent, din 2012 pana in 2017 a fost membra a ansamblului cameral “Pentatonica Ensemble” cu care a cantat pe prestigioase scene in tara, dar mai ales in strainatate, strangand numeroase aprecieri si aplauze si capatand din ce in ce mai multa experienta pe scena.

Radu Vâlcu și-a descoperit pasiunea pentru chitară la vârsta de 6 ani. A absolvit Colegiul Național de Muzică George Enescu în 2008, apoi studiile de licență și de master ale Universității Naționale de Muzică din București.
Pâna la vârsta de 28 de ani a reușit sa obțină peste 20 de premii la festivaluri importante din Europa.
De asemenea a fost invitat să susțină concerte în Grecia, Bulgaria, Germania, Olanda și S.U.A.

Madalina si Radu au inceput sa colaboreze anul trecut, Radu fiind cel alaturi de care Madalina si-a sustinut lucrarea de disertatie cu tematica Astor Piazzola, transcriptii pentru nai si chitara. Ulterior au fost invitati sa sustina un recital in cardul Estivalului de chitara 2017 din Bucuresti, au fost invitati in emisiunea „Drumul lui Lese” si au sustinut un moment artistic la lansarea parfumului „Poarta Romania”. Colaborarea lor abia a inceput si intentioneaza sa duca acest proiect mai departe.

– INTRAREA LIBERA –

Detalii

Data:
21/01/2018
Timp:
19:30 - 20:15
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Saint Joseph Cathedral, Bucharest
Bucharest, RO + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress