Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Community Gathering: Future of UA?

11/08/2018 orele: 07:00 - 16:00

Inchidem Universitatea Alternativa dupa 10 ani? Sau nu? Aceasta e intrebarea.

[Pentru cei care au pierdut conversatiile, gasiti narativul din spatele acestei intrebari in sesiunea live + o sinteza scrisa aici: http://bit.ly/2AOKuCU]

Momentul de transparenta al echipei Coreteam de saptamana trecuta s-a incheiat cu o invitatie, pentru fiecare om de pe acest grup si pentru noi ca o comunitate.

Au trecut 10 ani, timp in care din logica UA au luat nastere multe proiecte cu sens si transformari personale de profunzime. Pentru a continua, e nevoie sa vedem daca UA si misiunea sa sunt relevante pentru mai multi oameni. Si daca intr-adevar mai are sens sa existe/continue, in felul in care am facut-o pana acum. Nu e o decizie pe care o luam pe loc, raspunsul va veni in urmatoarele saptamani, in functie de unde ne pozitionam impreuna, ca trib.

Prima invitatie e despre tine, cel/cea care citeste. E despre a te intreba ce inseamna UA pentru tine si daca vrei sa pui umarul la reconstructia si imaginarea urmatorilor 10 ani.
�A doua invitatie e la un spatiu de conversatie si ascultare, pentru cei care simt ca vor sa puna umarul sau sunt cel putin intrigati de acest moment.

Propunerea este sa deschidem cercul conversatiei sambata, 11 august, intre 10:00 si 19:00, in Dacia 99.

Ne intalnim intr-un spatiu cat mai simplu de discutie, cu intentia de a vedea daca, unde sau cum am vrea sa ducem lucrurile mai departe.

Confirmarile se fac prin going pe acest event. Dupa acest prim gathering, ne propunem sa ne regrupam si in weekendul 18-19 august, in ambele zile. Revenim cu detalii pe masura ce capatam mai multa claritate.

P.S. Le multumim celor care ne-au scris in ultimele zile cu ganduri de sustinere si cu dorinta de contributie! Speram sa ne adunam in numar cat mai mare sambata.

https://www.facebook.com/events/513063749154022/

Detalii

Data:
11/08/2018
Timp:
07:00 - 16:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/513063749154022/

Loc de întâlnire

Universitatea Alternativă
Universitatea Alternativă + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress