Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Brick Lane Jazz Fest 2018

11/08/2018 orele: 13:00 - 20:45

BRICK LANE JAZZ FESTIVAL
– Bucuresti @ Parcul Herastrau | 11 August 2018 –
Steve Coleman & Five Elements feat. Kokayi, Alexandra Usurelu, sau Catalin Milea sunt numele ce vor concerta pe scena primei editii a Brick Lane Jazz Festival.

„BRICK LANE JAZZ FEST” aflat la prima editie, ne promite o zi de concerte in care unele dintre cele mai mari nume ale scenei internationale sau autohtone de Jazz vor urca pe aceeasi scena. Zona de StreetFood, Baruri, vor completa atractiile de pe scena principala, toate aflate in superbul cadru natural al Parcului Herastrau.

O supradoza sinaptica de afropunk/hip-hop/funk/rock/psihodiscobilly. In oricare cutie incerci sa-l pui, STEVE COLEMAN o va arunca in aer!

Crescut in celebra zona “neagra” din Sudul Chicago-ului, acolo unde “muzica este prezenta tot timpul”, mult asteptatul si aclamatul artist american Steve Coleman, secondat de bandul Five Elements si incredibilul vocalist si M.C. Kokayi va poposi ca si headliner in a doua zi a “Brick Lane Jazz Fest”. Cu influențe primite de la marii compozitori afro-americani, pentru Steve Coleman muzica nu este o disciplină separată față de orice altă activitate creată de catre oameni. Ca si formă de vibrație și energie, el crede ca muzica poate fi concepută ca o parte holistică a întregului spectru vibrațional de la micro la macro. Steve crede, de asemenea, că muzica are formele sale exoterice și esoterice, și din această perspectivă mulți maeștri muzicieni și-au făcut treaba. Cinci elemente au fost formate pentru a continua această tradiție folosind forma personalizată a expresiei muzicale.
Pe scena Brick Lane Jazz Fest vor urca;
Steve Coleman – saxofon alto / Jonathan Finlayson – trompeta / Kokayi (nascut Carl Walker) – wordmith/ Anthony Tidd – bass / Sean Rickman – baterie;

Lineupul autohton aliniaza nume importante ale scenei romanesti, printre care ALEXANDRA USURELU feat. Cristian Soleanu cu cel mai nou proiect al ei “Usor Jazz”, sau redutabilul saxofonist CATALIN MILEA, secondat de duolul COOL CATZ JAZZ

PROGRAM:
“BRICK LANE JAZZ FEST 2018” va avea loc in perioada 11 August 2018, in parcul Herastrau (intrarea Pta. Charles de Gaulle, langa Golf & Coffee Herastrau) . Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului. Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet din toata tara.

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

https://www.facebook.com/events/227820321326750/

Detalii

Data:
11/08/2018
Timp:
13:00 - 20:45
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/227820321326750/

Loc de întâlnire

Parcul Herăstrău
Parcul Herăstrău + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress