Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bounty Fair #38 shopping creativ de toamnă boemă

20/10/2018 orele: 07:00 - 16:00

Toamna cu a sa vreme pretențioasă își solicită drepturile, motiv pentru care Bounty Fair își mută creațiile pline de creativitate românească în frumoasele camere ale Casei Universitarilor București.

În jur de 50 dintre cei mai renumiți designeri români, alături de 15 dintre cei mai talentați și creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, îți dau întâlnire la o sesiune de shopping creativ de toamnă boemă, asezonată cu delicii gourmet cu arome de sezon, voie bună și culoare.

Ce zici, îți convingi cel mai bun partener de shopping creativ să te însoțească la Bounty Fair #38, pe 20 și 21 octombrie?

🍂 un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de toamnă, de redefinit stilul vestimentar și garderoba : https://goo.gl/R9jyLz

🍂 cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 50 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație. Lista brandurilor participante: https://goo.gl/t7XMvE

🍂 13 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative : https://goo.gl/GbYxeg

🍂 tombolă cu premii pe loc

🍂 zonă de restaurant (la demisolul clădirii)

Bounty Fair #38
Data: 20 și 21 octombrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: clădirea Casei Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: 8 lei/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea oamenilor cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.

În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Pe afiș o puteți admira pe Andreea Mironiuc​,
de la Andreea Illustration​,
purtând un tricou super fain & funky de la Peplum-clothing
​și o fustă chic & cool, realizată de Karusello
Locație: Casa Universitarilor București
Multumim! 🙏

https://www.facebook.com/events/293967331199086/

Detalii

Data:
20/10/2018
Timp:
07:00 - 16:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/293967331199086/

Loc de întâlnire

Casa Universitarilor Bucuresti
Casa Universitarilor Bucuresti + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress