Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Balul Bucureştiului Interbelic

07/06/2019 orele: 17:00 - 20:00

Te invităm vineri, 7 iunie, ora 20.00, la o nouă ediţie a Balului Bucureştiului Interbelic. În decorul de poveste oferit de sala Bizantină a Cercului Militar Naţional, recreăm magia balurilor fastuoase ale anilor ’20 şi ‘30.

Pentru o seară, doamnele cochete şi gentlemenii dichisiţi vor fi oaspeţi de seamă ai unui party retro care se anunţă a fi de neuitat.

Alege să faci parte dintr-un film cu decoruri senzaţionale, costume de epocă rafinate, muzică de calitate, dans, premii şi elemente surpriză, în care personajul principal eşti chiar tu.

Fii creativ şi fură privirile tuturor cu ţinuta ta de epocă! Pregăteşte-ţi rochia sau costumul, scoate-ţi accesoriile cele mai strălucitoare, alege coafura şi gata! Eşti candidatul perfect pentru concursul de costume retro organizat în cadrul balului.

Şi nu ne oprim aici! Acum ai ocazia să îi dai pe toţi pe spate cu mişcările tale de dans sau să înveţi dansurile care erau la modă în perioada interbelică. Bucureşti Swing Dance Society dă startul petrecerii şi te invită pe ringul de dans în paşi de tango, charleston sau foxtrot. Şi aici, cei mai talentaţi şi energici dintre dansatori vor fi apreciaţi şi recompensaţi cu premii pe măsură în cadrul concursului de dans.

Eleganţă, fast, bun gust şi, mai ales, distracţie – iată ce vei găsi pe 7 iunie în cele două săli puse la dispoziţie de Cercul Militar Naţional: sala Bizantină şi sala Gotică. Cadrul perfect să socializezi, să cunoşti oameni noi sau să petreci în stil interbelic alături de familie şi prieteni.

Taxa de participare la Bal este de 150 de lei. Copiii sub 7 ani pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro

Acest eveniment se desfăşoară în cadrul festivalului LUNA BUCUREŞTILOR, festival organizat în parteneriat cu Cercul Militar Naţional. Mai multe fotografii şi filme de la ediţiile anterioare puteţi găsi aici: http://www.balulinterbelic.ro/

Data: 7 Iunie 2019; Oră: 20:00

Cost 150 de lei – include bufet, băutură, animație dans

Loc: Cercul Militar Național, str. Constantin Mille nr 1-3, București, Sala Bizantină

Info&înscrieri: https://bit.ly/2JhVpsc

https://www.facebook.com/events/2296556843893851/

Detalii

Data:
07/06/2019
Timp:
17:00 - 20:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2296556843893851/

Loc de întâlnire

Fundatia Calea Victoriei
Fundatia Calea Victoriei + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress