Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Astronomie pentru copii și părinți

16/02/2019 orele: 16:00 - 18:00

Vreți să aflați care este cea mai mare planetă din Sistemul Solar sau de ce este important să explorăm spațiul?

În cadrul evenimentului de Astronomie, vă oferim o scurtă călătorie în împrejurimile sistemului solar și vă facem curioși cu privire la misterele acestuia.

Așa că, dacă vreți mai mult de la Astronomie decât o fotografie văzută dincolo de ecranul propriului calculator, vă invităm Sâmbătă, 19 Ianuarie, ora 18:00 – 20:00 să petrecem o seară valoroasă împreună.

Beneficiile evenimentului pentru părinte și copil:
– Dezvoltarea abilităților de comunicare și colaborare cu alte persoane;
– Descoperirea Universului și a Sistemului Planetar.

Vom vorbi despre:
– Importanța Astronomiei;
– Spațiul minuscul pe care umanitatea îl ocupă, în contrast cu Universul uriaș care ne înconjoară;
– Cât de mici suntem în comparație cu restul Universului și de ce măsurăm distanțele în ani lumină.

Evenimentul stimulează curiozitatea și dezvoltă vorbirea în public.

Trainer: Dan-Alexandru Avași, ”Astronomia a fost pentru mine primul contact cu lumea științelor și mi-a permis să fiu un visător. Sunt licențiat în Fizică, iar ocupația mea de astronom amator mi-a permis să descopăr plăcerea de a explica fenomenele celor interesați. Am început primele activități de popularizare la Astroclubul București în 2012-2013, iar din 2015, coordonez activitățile pe secția astronomie din cadrul proiectului ”5 științe”, care își prezintă rezultatele în fiecare an cu ocazia Nopții Cercetătorilor Europeni. În fiecare an, lucrez cu liceeni doritori să învețe și să popularizeze, construind împreună cu ei, experimente care sunt ulterior prezentate publicului la diferite evenimente.”

Evenimentul se adresează copiilor între 8 și 12 anișori și părinţilor acestora, iar costul este de doar 70 de lei, pentru perechea părinte-copil.

Dacă dorești să participi împreună cu copilul doar la acest eveniment, costul este de doar 70 de lei pentru perechea părinte-copil și include toate jocurile și materialele necesare. Înscrie-te la Eveniment aici: https://goo.gl/DRgQ41

Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!

Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi părinților posibilitatea de a achiziționa pentru copiii lor mai multe activități cu mai puțini bani și pentru a le crea copiilor contexte de participare la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou cuiva drag, înscrie-te aici: https://goo.gl/bo3YLf

Există două tipuri de abonamente:
1. Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 240 RON.
2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (orice tip de atelier și evenimente lunare) și costă 390 RON.
* eveniment lunar = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, Zumba Kids, Yoga Family, Percuție.

Locația evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.

Avem doar 14 locuri disponibile pentru acest atelier. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro
——————————————————————————————-
Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Dacă simți să recomanzi activitățile PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro

https://www.facebook.com/events/494918274352571/

Detalii

Data:
16/02/2019
Timp:
16:00 - 18:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/494918274352571/

Loc de întâlnire

PlaYouth
PlaYouth + Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress