Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier Cine a fost Charles Darwin?

17/02/2018 orele: 11:30 - 12:30

Editura Pandora M, Librăria Humanitas de la Cişmigiu şi Asociația Learning by Teaching vă invită sâmbătă, 17 februarie, ora 11.30 la Atelierul „Cine a fost Charles Darwin?”

Veți descoperi o mulțime de lucruri interesante despre Charles Darwin – savantul care, formulând teoria evoluționistă, a declanșat o revoluție a gândirii. Ghid vă va fi Dr. Andreia Petcu, Manager Educațional la Asociația Learning by Teaching. Împreună cu ea veți putea realiza hărți cu expediția lui Darwin în insulele Galapagos, iar la final veți avea ocazia să câștigați unul dintre premiile LITERATI: căști, acumulatori externi, jurnale de lectură sau sacoșe de pânză.

Atelierul „Cine a fost Charles Darwin?” este dedicat copiilor cu vârsta între 7 și 12 ani. Aceștia vor afla mai multe despre Charles Darwin de când era un băiețel care prefera să colecționeze insecte în loc să meargă la școală și până când a devenit renumitul savant ale cărui idei stau la temelia ştiinței moderne.

Atelierul se bazează pe informații din cartea „Cine a fost Charles Darwin?” de Deborah Hopkinson publicată de Editura Pandora M în colecția „Cine a fost…?”

Intrarea la atelier este gratuită în limita locurilor disponibile.

Așteptăm înscrieri pe adresa de e-mail: roxana.petrescu@edituratrei.ro.

Detalii

Data:
17/02/2018
Timp:
11:30 - 12:30
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38
Bucharest, 050012 RO
+ Harta Google

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress