Câştigă una dintre cele 3 invitaţii la „Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului”

martie 6, 2017 în Evenimente, GÂNDURI de Alex

Motiv de mare bucurie de primăvară, avem un nou concurs organizat împreună cu Opera Comică pentru Copii, ce se va desfăşura pe parcursul perioadei 6-14 Martie.

Subiectul central al concursului este cea de-a III-a ediţie a evenimentului Marile Serate Muzicale ale Bucureştiului. Un festival care reuneşte interpreţi de renume, din ţară şi din afară, ce vor interpreta cele mai frumoase lucrări clasice, pe scena Ateneului Român, între 7 şi 9 iulie de la orele 19.

Da, da, e în iulie! Însă este acel gen de eveniment la care biletele se epuizează repede. În plus, până la finalul lunii martie, pot fi cumpărate, în presales, câte 200 de biletele pentru fiecare seară a festivalului, la preţul de doar 50 de lei.

Vestea şi mai bună este că poţi câştiga biletele la concursul de pe pagina de Facebook 100delocuri.ro. Tot ceea ce trebuie să faci, este să intri pe postul de mai jos, să pui umărul la răspândirea veştii despre festivalul Marile Serate Muzicale ale Bucureştiului, dând share postului, şi să scrii în comentarii numele unuia dintre compozitorii ale căror lucrări vor fi interpretate în cele 3 seri. Mai multe comentarii îţi pot aduce mai multe şanse de câştig. Concursul se desfăşoară până marţi 14 Martie la ora 20.00, oră la care, cu ajutorul random.org, vom trage la sorţi 3 comentarii câştigătoare. Autorii celor 3 comentarii vor primi fiecare câte două bilelete într-una dintre cele trei seri ale festivalului.

Detalii despre programul festivalului Marile Serate Muzicale ale Bucureştiului

În data de 7 iulie, pe acorduri de Suk, Schubert și Dohnanyi vor concerta: Mario Hossen (vioară), Vladimir Medelssohn (violă), Anton Niculescu (violoncel), Richard Frank (pian), Gernot Winischhofer (vioară), Florian Murtaza (vioară), Mirel Iancovici (violoncel), Viniciu Moroianu (pian).

Sâmbătă, pe 8 iulie vor interpreta Bach, Mozart, Enescu, Grigoriu, Glinka și lieduri de Tchaicovski, Massenet, Frank, Bernstein, Ravel, următorii invitați: Luigi Fracasso (pian), Mirel Iancovici (violoncel), Viniciu Moroianu (pian), Mario Hossen (vioară), Anton Niculescu (violoncel), Ana-Maria Negrea (pian), soprana Felicia Filip, Luisa Sello (flaut), Koichiro Kanno (pian).

Ultima reprezentație din această serie se încheie în concerte de Poulenc, Saint-Saens, Glazunov, Liszt-Cassado, Schumann, Paganini și Dvorak interpretați impecabil de către Luisa Sello (flaut), Ana-Maria Negrea (pian), Anton Niculescu (violoncel), Richard Frank (pian), Mario Hossen (vioară), Michel Bourdoncle (pian), Florian Murtaza (vioară) și Marian Movileanu (violă).

Festivalul, organizat de Fundaţia Euterpe în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii, este condus de violoncelistul român Anton Niculescu, solist concertist ce și-a petrecut o bună parte a carierei la Teatrul Scala din Milano. Evenimentul, care beneficiază de sprijnul Primăriei Municipiului Bucureşti, este prezentat de regizorul Cristian Mihăilescu.

Ți-a plăcut? Spune și altora: