5 pași ca să devii mai isteț vara asta la Fundația Calea Victoriei

iulie 1, 2017 în GÂNDURI de Alex

Fundația Calea Victoriei

Pssst, hai să-ți spun un secret! Vara asta nu-i nevoie să călătorești în jurul lumii sau să-ți lași barbă ca să fii cool. Vara asta se poartă să fii smart, iar eu știu un loc unde îți poți antrena mintea. Ca să-ți menții creativitatea și spontaneitatea, este esențial să ai mereu subiecte proaspete de discutat. Știu, e tentant să lenevești seară de seară pe la terase, dar când vezi mereu aceleași fețe, discuțiile lâncezesc și berea începe să aibă același gust.

Am pentru tine vești bune, ți-am zis. Fundația Calea Victoriei, un loc cochet, aflat pe strada Popa Soare, are în program peste 50 de școli de vară pentru curioși sau pasionați de arte, astronomie, psihologie, comunicare nlp&public speaking, istoria omenirii, filozofie, cărți, dicție, mindfulness, stil vestimentar ei, da, chiar și scenaristică, povestea parfumului, branding sau fotografie..

Vrei să poți dezbate în cunoștință de cauză ce se întâmplă în lume sau să-i poți spune prietenei, seara, pe plajă, cum se cheamă steaua strălucitoare care tocmai a răsărit? Te gândești să-ți deschizi o afacere şi vrei să acorzi atenţia cuvenită construirii brandului tău? Ți-ar prinde bine și o schimbare de look și o împrospătare a garderobei, de ce nu?

Când te-ai hotărât ce abilitate vrei să-ți dezvolți, ai de făcut doar 5 pași simpli:

  1. Intri pe www.victoriei.ro
  2. Îți alegi un curs deștept – Click!
  3. Vii la curs și ești ochi și urechi – aici se coc cele mai faine proiecte și idei din oraș
  4. Pui întrebări și povestești despre tine – așa observă și ceilalți cât ești de minunat
  5. După curs pleci cu noii prieteni la o terasă

Ca să fac lucrurile simple de tot pentru tine, ai aici adresa de mail pentru înscrieri: contact@victoriei.ro și mai jos Programul complet al cursurilor organizate de Fundația Calea Victoriei:

Iulie:

Săptămâna 10-14 Iulie

Săptămâna 17-21 Iulie

Săptămâna 24-28 Iulie

Săptămâna 31 Iulie – 4 August

August:

Săptămâna 7 – 11 August

Săptămâna 16 – 18 August

Săptămâna 21 – 25 august

Săptămâna 28 august – 1 septembrie

Fundația Calea Victoriei este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. Le găsești des printre ideile de weekend și probabil știi deja despre ce e vorba. După mai bine de 10 ani de cursuri se mândresc cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele lor și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Au reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, au devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ți-a plăcut? Spune și altora: